Minimalizmus pod značkou Mamika

Pre mnohé z vás sa naša značka spája predovšetkým s farebnými a hravými vzormi a práve pre tieto kúsky ste si nás, podľa vašich slov, obľúbili. Samozrejme však myslíme aj na mamičky, ktoré inklinujú k minimalistickým kúskom, a tak neustále dopĺňame aj nové modely, ktoré sú definované jednoduchosťou a eleganciou. Radi by sme totiž dopriali možnosť kvalitného tehotenského oblečenia a oblečenia na dojčenie všetkým maminkám, bez ohľadu na ich vkus.

 

Basic kolekcia

Šaty, mikiny, tričká, topy aj tielka. V našom eshope nájdete množstvo jednofarebných basic kúskov. Elegantná čierna, romantická ružová, alebo vášnivá tehlová? Kolekcie basic šijeme v množstve farebných prevedení z ktorých si veríme, určite vyberiete.

 

 Na obrázku: Termo rolák na dojčenie Čiernik

                     Mikina na dojčenie Black

 

Minimalistické vzory

Ste síce fanúšikmi vzorov, ale tie bláznivé vám nič nehovoria? Nebojte sa, mysleli sme aj na vás. Čierno-bielymi pruhmi určite zaujmete, no zároveň budete pôsobiť veľmi elegantne. Ľahko sa kombinujú a nikdy nimi nič nepokazíte. Nájdete ich na našich šatách z prémiového ľanu aj tielku z organického úpletu.

 

Na obrázku: Šaty na dojčenie Minimal

                     Tielko na dojčenie Stripes

 

Romantické ľanové blúzky

 

Ľanové vlákno je najpevnejším prírodným vláknom a práve preto je oblečenie z ľanu prakticky nezničiteľné. Vďaka tomu, že je ľan priedušný a dobre odvádza teplo a vlhko, vás bude počas leta príjemne chladiť. Jemné detaily, akými sú napríklad perleťové gombíky dodávajú tomuto minimalistickému kúsku nádych romantiky. V prípade ľanovej blúzky máte na výber až z ôsmich farebných prevedení.

 

Na obrázku: Blúzka na dojčenie Romantic

 

Šaty

 

Bláznivé vzory, ktoré sú typické pre naše tričká by ste na šatách hľadali len márne. Pri návrhu našich šiat sme uprednostnili už toľko spomínaný minimalizmus. V našom eshope sa jednoducho orientujete v jedenástich kategóriach šiat. Vybrať si môžete podľa materiálu, alebo spracovania šiat.

 

Na obrázku: Šaty na dojčenie Green

                     Šaty na dojčenie Summer Terracotta