Čo o sebe prezrádzate, ak nosíte ružovú farbu?

Farby nás dennodenne obklopujú a možno si ani neuvedomujete, že na nás aj vplývajú. Farby ovplyvňujú naše emócie, alebo dokonca sympatie k nejakému človeku. Predstavte si, že sa ocitnete v priestore vymaľovanom studenými farbami, ako napríklad modrá, či zelená. Pravdepodobne sa po  istom čase v tomto priestore budete cítiť smutnejší, alebo apatickejší. Naopak, priestor napríklad so žltou stenou by na nás pôsobil prívalom energie a dobrej nálady. Podobne môžeme pôsobiť aj my na iných ľudí, či dokonca samy na seba oblečením, ktoré nosíme.

 

U žien a dievčat patrí k obľúbeným farbám ružová. Táto farba je odjakživa považovaná za farbu, ktorá sa spája so všetkým ženským a dievčenským a chlapca by sme do nej hľadali oblečeného len márne. Ružová symbolizuje romantiku, lásku, nehu a harmóniu. V ružovej farbe budete pôsobiť mladšie a optimistickejšie. Nositeľka touto farbou napovedá, že je jemná a priateľská. Podľa kolorterapie môže ružová farba pomôcť tomu, kto trpí nedostatkom sebaúcty a sebalásky, alebo má prehnaný pocit zodpovednosti.

 

 Na obrázku: Mikina na dojčenie Magnetic Pink

                     Mikina na dojčenie Rose

                    

Každá farba má samozrejme množstvo svojich odtieňov. V zásade platí, že čím je ružová bledšia, tým viac pôsobí jemnejšie a krehkejšie. Tmavšie odtiene ružovej zas pôsobia sebavedomejšie. Ružová sa výborne kombinuje s kvetovými vzormi, alebo bielou farbou. V kombinácií s čiernou zas pôsobí výsledný outfit veľmi elegantne.

 

Na obrázku: Tielko na dojčenie Basic Lila

                     Šaty na dojčenie Flora

                     Tunika na dojčenie Pink