Na materskej stále krásna

Žena sa príchodom bábätka celkom zmení. Celý proces sa deje z vnútra smerom von. Najprv sa totiž menia naše hodnoty a priority. Prvé miesto na stupnici dôležitosti patrí tomu malému uzlíčku, ktorý nám aktuálne zároveň zaberá všetok voľný čas. Postupne sa však tieto zmeny začnú prejavovať aj navonok. Niet sa čomu čudovať. Už nezáleží nám na tom, byť dokonalo nalíčená, ale byť dobre vyspatá. Neriešime, či máme trendy oblečenie, ale to, aby sme sa cítili dobre a pohodlne. Ideálny stav je však spojiť funkčné, pohodlné a štýlové oblečenie do jedného obľúbeného kúsku. A to nám vlastne celý čas ide.

 

 

Pohodlné, funkčné aj štýlové oblečenie na každý deň

 

Naše tričká vyrábame z kvalitného a priedušného úpletu. Tričká so zložením 95% bavlny a 5% elastanu sa dokonale prispôsobia telu. Už si nemusíte vyberať či chcete počas bežného dňa na materskej vyzerať dobre alebo byť v pohode, cítiť sa príjemne a dojčiť kedykoľvek na požiadanie. Elastické tričká s prestrihom pod prsiami poskytujú prístup k prsiam, ktorý zvládnete odhrnúť aj jednou rukou. Toto sú naše TOP kúsky na dojčenie, v ktorých sa budeš cítiť výnimočne každý jeden deň.

 

Top na dojčenie Meadow

 

Lodičkový výstrih, odhalený chrbát a tie najkrajšie lúčne kvety robia z tohto topu kúsok, v ktorom sa budete cítiť výnimočne aj v ten najvšednejší deň.

 

 

Tričko na dojčenie Field Flowers

 

Opäť prekrásna kvetinová potlač, tentoraz vo výraznejších farbách a s trištvrťovým rukávom.

 

 

Tričko na dojčenie Tigris

 

Veselý a hravý vzor zaujme na prvý pohľad a kvalitný úplet americkej značky Art Gallery Fabrics poskytne maximálne pohodlie počas celého dňa.