V jednoduchosti je krása

Pamätáte si ešte, ako ste sa obliekali, keď ste mali osemnásť? Zrejme váš outfit hýril farbami a vzormi a siahali ste predovšetkým po oblečení, ktorým zaujmete. Obdobie dospievania je obdobím, kedy sa chceme odlíšiť. Budujeme svoje sebavedomie a sebahodnotu, chceme sa cítiť dôležitý a byť  videný. Ako inak budeme videný, ako v odvážnom oblečení, ideálne takom, ktoré nemá nikto iní?

A ako sa obliekate teraz?

 

Jednoducho, krásne, sebavedomo

 

Po niekoľkých rokoch a deťoch už viete kto ste. Prijímate svoju osobnosť a v ideálnom prípade sa aj sama sebe páčite, hoc aj s nejakými kilami navyše. Nepotrebujete sa predbiehať a na ulici byť tá, ktorá medzi ostatnými svieti, stačí, že žiarite. Nepotrebujete, aby ostatní o vás hovorili a nezaujíma vás ani počet lajkov na sociálnych sieťach. Možno je to tým, že ste dospeli. A možno vďaka tomu, že keď máte deti cítite skutočnú vďačnosť a šťastie, a nemusíte si pocit šťastia vytvárať umelo – napríklad na sociálnych sieťach. Vaše fotky vám celkom stačí zdielať s rodinou do rodinného albumu a majú pre vás veľkú hodnotu aj bez jediného označenia „páči sa mi“.

Na obrázku: Tričko na dojčenie Mother Lila

 

V Mamike šijeme oblečenie na dojčenie pre mamičky, aj budúce mamičky, pre ktoré je krása práve v jednoduchosti. Toto oblečenie nie je nudné (ako by možno práve vaše osemnásťročné ja mohlo tvrdiť), je jemné, sofistikované, ženské. Pastelové farby, jemné vzory, elegantné strihy, no a to najlepšie? Kvalitné materiály! Pretože keď sa stanete matkou začnete rozmýšľať inak. Už nepotrebujete štyridsať lacných tričiek, ktoré vám vydržia mesiac. Hľadáte kvalitu. Oblečenie, ktoré tu s vami bude celé roky, v ktorom oddojčíte všetky deti, ktoré je príjemné, mäkké a praním a nekonečným nosením nestráca svoj tvar, ani farbu. Veľmi sa tešíme, že vaše správy, komentáre a hodnotenie na webe ukazujú, že naše oblečenie pre vás také skutočne je.