Ako si vybrať to správne tričko na dojčenie

Možno si poviete, že to nie je žiadna veda. Jednoducho si vyberiete farbu a strih, ktoré sa vám páčia. Pokiaľ je však reč o tričku na dojčenie, mali by ste zvážiť viacero faktorov a nebáť sa využiť nadštandardné služby, ktoré vám u nás v Mamike ponúkame. Ako si teda vybrať to správne tričko na dojčenie? Začnime pekne od základu, a to materiálom z ktorého by malo byť tričko vyrobené. Umelé materiály sú lacnejšie, no ich nevýhodou je nepriedušnosť a to, že neodvádzajú pot. Pre celodenné pohodlie určite siahnite po tričkách z bavlny. Pár percent elastanu pridaných do bavlneného úpletu  pre vás bude znamenať kvalitné a priedušné tričko, ktoré sa navyše vďaka jemnej elasticite dobre prispôsobí telu. Práve preto nájdete sú všetky trická v našom eshope vyrobené z látky v zložení 95% bavlna + 5% elastan.

 

Máte väčšie prsia? Skúste predĺžený kojo-diel

 

Každá z nás je celkom iná. Rozdielny typ postavy i výšku hravo vyrieši výber veľkosti od XS po XL. Čo však rôzna veľkosť pŕs? Dekoltu, ktorý sa obzvlášť v období dojčenia výrazne zväčšuje nemusí obyčajné tričko na dojčenie celkom stačiť. My to vieme a rozumieme vašim potrebám. Preto ponúkame pri každom tričku na dojčenie možnosť predĺženia predného kojo-dielu. V prípade záujmu o takúto úpravu, túto informáciu jednoducho stačí uviesť do poznámky k objednávke, a to spolu s informáciou o koľko centimetrov si želáte kojo-diel predĺžiť.

Na obrázku: Tričko Green Leaves vo veľkosti S a predĺženým predným kojo-dielom o 4cm.

 

Farba trička? Pozor na fľaky od mlieka

 

V prípade farby trička na dojčenie je vhodné zvážiť aj prípadné nehody v podobe fľakov od mlieka. Ak patríte k mamičkám, ktorým sa tvorí mlieka príliš veľa a podobné nehody sa vám stávajú pomerne bežne, siahnite po tmavších farbách, na ktorých fľaky vidno nebude.

 

 Na obrázku: Tričko na dojčenie Green Flowers

 

Klasický prestrih pod prsiami alebo bočné otvory?

 

Tričká na dojčenie ponúkajú niekoľko možností riešenia otvorov na dojčenie. V zásade poznáme klasický prestrih pod prsiami a bočné zapínanie na zips alebo magnety. V prípade, že nosíte dieťa často v nosiči, siahnite po klasickom prestrihu pod prsiami, vďaka ktorému budete môcť dieťa kedykoľvek jednoducho nedojčiť.

 

Na záver ešte pripomíname, že všetky naše tričká šijeme na požiadanie v rôznej verzii dĺžky rukávov a dokonca aj v nedojčiacej verzii.