Prsia na verejnosti

Prsia na verejnosti

Ak ste členkou akejkoľvek mamičkovskej online skupiny, s istotou ste už aspoň raz zachytili búrlivú diskusiu o dojčení/nedojčení na verejnosti. Táto téma dokáže bohužiaľ vyvolať občas aj medzi maminkami veľkú nevraživosť a neústupčivé presadzovanie vlastného názoru.

Vo všeobecnosti, snáď pri akejkoľvek životnej situácií platí, že by náš názor nemal zachádzať do extrému. Vytiahnuť celý prsník pri obede v plnej reštaurácií, alebo utekať s hladným, plačúcim dieťatkom domov, aby sme sa pri dojčení vyhli zrakom iných ľudí? Nemusíte ani jedno. Veď práve
preto vzniklo oblečenie na dojčenie.


Bez hanby, no diskrétne


Časy, keď museli maminky nosiť veľký výstrih, alebo si naopak vyhrnúť celé tričko zospodu, aby dokázali dieťatko nadojčiť, sú našťastie dávno preč. Moderná doba ponúka moderné riešenia. A ešte aké krásne! My v mamika.sk máme neustále na pamäti, že funkčnosť v oblasti dojčenského oblečenia, musí ísť ruka v ruke aj s módou a dizajnom. Tak schválne, ukážte náš eshop tej najnáročnejšej módnej maniačke, akú poznáte a opýtajte sa jej, či by si vybrala. My sme si celkom isté, že áno. :)


Poďme však späť k funkčnosti. Dôležité je, že v našom štýlovom oblečení na dojčenie sa nemusíte rozhodovať, či vytiahnúť prsník, alebo utekať domov. Môžete dojčiť kdekoľvek a to často dokonca bez toho, aby si to niekto vôbec všimol. Naše kúsky navrhujeme tak, aby bolo dojčenie pohodlné a jednoduché, no aby zároveň nebolo hneď na prvý pohľad vidno, že sa jedná o dojčenské oblečenie. Povieme vám pravdu, nie je to vždy ľahká úloha, no robíme to s vedomím, že tieto kúsky potom môžete pokojne nosiť aj keď dojčiť prestanete. Životnosť nášho oblečenia je pre nás totiž ďalším dôležitým aspektom.

 

Zapínanie na magnet


Klasické otvory na dojčenie sú vám už asi dobre známe. Postupne sme k nim pridali aj praktické skryté zipsy. My si však nedáme pokoj. Neustále pre vás vymýšľame, zlepšujeme, navrhujeme a šijeme nové modely. A tak vznikla kolekcia Magnetic. Zapínanie na magnet sa nám osvedčilo, no pre nás je najdôležitejšie, že sa osvedčilo vám, našim zákazníčkam. Maličké, nenápadné, no silné magnety skvele držia a takmer ich nie je vidno. Z kolekcie Magnetic sme pre vás najnovšie ušili mikiny, ktoré si v najbližších chladných dňoch určite zamilujete.

 

mamika26     mamikakojotopy18     C9985A8A-D9C6-4E96-A5CC-4471E258D164


Len vy viete, čo je pre vás správne


Na záver by sme ešte chceli apelovať na to, že dojčenie je naozaj niečo magické, intímne a nanajvýš osobné. Snáď aj preto by sme nikdy nemali žiadnu ženu presviedčať o svojich pravdách. Dojčiť vonku, či utekať domov? Ako ste asi pochopili z článku, my sme za ten „zlatý stred“. Jednoznačne by sme sa však všetci mali naučiť rešpektovať názory iných, nielen vtedy, ak sa s nimi stotožňujeme, ale predovšetkým, ak sú iné, ako tie naše. S láskou pre váš šijeme oblečenie, vďaka ktorému sa nemusíte pri dojčení skrývať, no ak je vám tento akt na verejnosti nanajvýš nepríjemný, choďte domov a nadojčite dieťatko v pokoji. Váš život – vaše pravidlá.