Tehotenské a nosičské vlnené kabáty pre náročné maminky

Nové farby, nový look, no naša stará, dobre známa kvalita. Tak by sme mohli opísať naše tehotenské a nosičské kabáty MAMA. Tehotensko-nosičské kabáty pre vás šijeme už niekoľko rokov. Všetky naše doposiaľ získané skúsenosti sme spojili s vašimi pripomienkami a tipmi, a zosúladili ich do jedného nadčasového kabátiku.


Najkrajší tehotenský kabát/kabát pre nosiace maminky


Viete čo má spoločné väčšina tehotenských a nosiacich kabátov? Obvykle v nich, my mamičky, vyzeráme ako v paplóne. No áno, funkčnosť je na prvom mieste, ale my ženy sa predsa len stále chceme páčiť. Či už samy sebe, alebo okoliu - náš výzor je pre nás dôležitý. V Mamike sa snažíme byť stále o čosi popredu, a tak sme sa rozhodli šiť kabátiky, ktoré budú s hrdosťou nosiť aj budúce mamičky a mamičky s dieťatkom v nosiči ako jedinečný módny kúsok.

 

Na obrázku: Kabát MAMA v tehlovej farbe

 

V jednoduchosti je krása – preč s komplikovaným zipsovaním!


Väčšina nosiacich kabátov funguje na princípe vkladania zipsovacieho diela. My sme stavili na jednoduchosť, v podobe zavinovacieho strihu. Práve vďaka nemu budete môcť kabát nosiť počas tehotenstva, následne počas obdobia nosenia, ale aj v časoch, kedy už budú vaše deti veľké a vy budete mať naspäť svoju vysnenú postavu. Kabát je vďaka zavinovaniu maximálne variabilný a prispôsobí sa vašim potrebám. Zapína
sa na 1 cvok a zaväzuje sa opaskom. Aktuálne máme tehotenský kabát MAMA dostupný v štyroch farebných odtieňoch.

 

Na obrázku: Kabát MAMA vo farbách svetlohnedá a staroružová

 

Vlnený tehotenský kabát a jeho vlastnosti


Vlna je jedna z najstarších textilných surovín, ktorej kvality sú nepopierateľné. Vlnené výrobky majú veľmi dlhú životnosť, oblečenie nestráca svoj tvar a je nekrčivé. Unikátne vlastnosti vlny pomáhajú telu prispôsobiť sa vonkajšej teplote. V lete chladí, v zime príjemne zahreje. Antibakteriálne vlastnosti zas zabraňujú množeniu mikroorganizmov, čo znamená, že vlnené oblečenie nebude zapáchať.