Tričká z bambusového úpletu – pohladenie pre vašu pokožku

Drahé naše mamiky, ako dobre viete, stále pre vás vymýšľame, zlepšujeme a modernizujeme. Neustále sa obzeráme po nových možnostiach, aby ste sa v našom oblečení cítili ešte komfortnejšie. Našou horúcou novinkou sú tričká na dojčenie z bambusového úpletu. Veríme, že vás očaria rovnako ako nás, a výnimočné vlastnosti bambusového vlákna si zamilujete.


Bambusový úplet je jemná elastická látka, ktorá sa vyznačuje veľmi dobrou priedušnosťou a savosťou. Je mimoriadne jemná a príjemná na dotyk. Vďaka svojim antibakteriálnym účinkom je vhodná aj pre ľudí s mimoriadne citlivou pokožkou, a dokonca i kožnými problémami.

Na obrázku: Bambusové tričko na dojčenie Jeans

 

Tak si to zhrňme, naše nové tričká sú:


- rýchloschnúce
- mimoriadne elastické
- veľmi jemné na dotyk
- vhodné pre ľudí s veľmi citlivou pokožkou

Bambusové tričká – skvelá voľba pre budúce mamičky


Naše tričká, v zložení 95% bambus a 5% elastan sú mimoriadne elastické a dokonale sa prispôsobia postave. Stávajú sa tak skvelou voľbou aj v tehotenstve. Myslíme aj na to, že prsia sa v období tehotenstva a dojčenia značne menia. Tričká si však môžete dokonale prispôsobiť. Predný kojo diel si u nás môžete dať predĺžiť podľa vašich požiadaviek. Modelka na fotke má na sebe veľkosť S a predný kojo diel má predĺžený o 4cm. Ak máte o takéto predĺženie záujem, stačí, ak nám to napíšete do poznámky v objednávke (taktiež aj o koľko cm si predný diel želáte predĺžiť).

 

Na obrázku: Bambusové tričko na dojčenie Rose Nude


Minimalistická potlač matky s dieťaťom


Tričká z bambusového úpletu vám radi ušijeme vo verzií s krátkym, alebo trojštvrťovým rukávom. V ponuke nájdete aj bambusové tričká s autorským obrázkom matky s dieťaťom. Túto krásnu minimalistickú siluetu matky v náručí s dieťaťom, ktorá vykresľuje materinskú lásku, pre nás vytvorila dizajnérka Veronika Boulová.


Každý má v šatníku svoj obľúbený kúsok. Nemusí to byť značkový a drahý kus oblečenia, práve naopak. Často je to staršie vynosené tričko, či tepláky, ktorých sa nevieme vzdať. Tieto naše obľúbené kúsky vždy spája jedno – cítime sa v nich mimoriadne pohodlne. Veríme, že ak sa rozhodnete pre naše bambusové tričko, stane sa práve tým kúskom, ktorý bude vašou voľbou číslo jedna.