Vianočné darčeky – toto sú naše tipy!

Vianočné darčeky – toto sú naše tipy!


Ak práve prechádzate naše stránky, premýšľajúc s ktorým kúskom od nás urobíte pod stromčekom najväčšiu radosť, rady by sme vám s výberom pomohli. Nasledujúcimi produktami (oblečenie) potešíte rovnako budúce mamičky, ktoré ich môžu pohodlne nosiť s tehotenským bruškom, ako aj
maminky, ktoré potrebujú svoje detičky pohodlne a diskrétne dojčiť. Nezabudnite, že tovar zakúpený v tomto predvianočnom období (až do 24.12.2022) môžete vymeniť, alebo vrátiť v predĺženej lehote až do 15.1.2023. Ak ste u nás ešte nikdy nenakupovali, na našom eshope vás rady uvítame špeciálnou zľavou 5€, ktorú si môžete uplatniť pri nákupe už nad 30€. A teraz už k našim tipom. :)


Tričko na dojčenie s dlhým rukávom


Tričko s dlhým rukávom je bez pochýb najuniverzálnejším kúskom, ktorému sa zaručene poteší každá dojčiaca maminka. Vďaka kvalite použitých materiálov a miernej elasticite sú naše tričká mimoriadne pohodlné a hodia sa aj na celodenné, domáce nosenie. Ak vyberiete tričko s výrazným vzorom, obdarovaná ho smelo môže nosiť aj do práce, na kávu, či oslavu. Medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie vzory u nás patria tričká s dlhým rukávom Boho Flowers a Blue Flowers.


Náramok na ruku


Náramky by ste v našej ponuke zrejme nečakali. Samozrejme, nie sú to celkom obyčajné doplnky. Náramky na ruku Spolu sú našim autorským návrhom a predstavujú lásku a vzájomný vzťah matky a dieťaťa. V ponuke sú vo vzhľade zlata, ružového zlata a striebra. Veľkosť náramku sa dá jednoducho nastaviť stiahnutím šnúrok a tak sa nemusíte trápiť nad tým, či obdarovanej dobre sadne. V prípade záujmu môžete využiť našu doplnkovú službu – gravírovanie. Vygravírovať na náramok môžete dať meno dieťatka alebo jeho dátum narodenia (prípadne aj obe).

 

Dizajn bez názvu (9)  


Mikina na dojčenie


Našim tipom číslo dva (v rámci oblečenia) je v tomto období jednoznačne mikina. Dojčiacu maminku bude hriať a robiť jej radosť počas celej zimy i nadchádzajúcej jari. Mikiny šijeme v dvoch základých verziách a to s otvormi na dojčenie vo forme skrytých zipsov, alebo v kolekcii Magnetic s praktickými, magnetickými otvormi. K dispozícií sú v dvojveľkostiach S/M a L/XL, takže výber a trafenie sa do veľkosti, bude pre vás ešte jednoduchšie. Z rôznych farieb a prevedení si môžete vybrať tu: www.mamika.sk/oblecenie-na-dojcenie-mikiny.

 

AC88F683-8321-41E4-A904-41A6BE5FFC36 (1)   5_1   2_1


Vlnený kabát


Niekto vsádza na viac drobných vianočných darčekov, iný radšej obdaruje milovanú osobu jedným, z ktorého ostane v nemom úžase. Ak patríte k druhej skupine a hľadáte niečo naozaj špeciálne, siahnite po vlnenom kabátiku. Budúca mamička ho môže nosiť ako tehotenský a neskôr do neho pohodlne zavinúť bábätko v nosiči. Kabátik kúpite TU.