Mamika - toto sme my

Ak čítate tieto riadky, znamená to, že ste navštívili náš eshop a my vám za to ďakujeme. Pri scrollovaní tohto webu vidíte len fotky, ceny a nejaké tie popisy. My by sme vám však rady ukázali, čo je za tým. Za každým podnikaním sa ukrýva príbeh. O ten náš, by sme sa s vami rady teraz, v predvianočnom období – v období vďačnosti, podelili.


Toto sme my


Za našim podnikaním vlastne vôbec nestojí nápad podnikať. Stojí za ním, ako inak, materstvo. Ak by sme náš príbeh celkom zjednodušili, môžeme povedať, že sme ako dojčiace maminy nenašli žiadne oblečenie na dojčenie, ktoré by nám vyhovovalo a tak sme si povedali, že si navrhneme
vlastné. Aké jednoduché, však?


Dve sesternice. Obe matky, ktoré popri deťoch túžia aj po realizácií sa. Jedna už od malička sníva, že bude módna návrhárka a druhú fascinuje obchod a predaj. Ani jedna si nevie zohnať poriadny kúsok oblečenia na dojčenie, ktorý by bol kvalitný, praktický a zároveň vyzeral naozaj dobre. Keď to takto zhrnieme, naša cesta sa mohla zdať celkom jasná. Samozrejme, nie však jednoduchá. Veď žiadnej mamičke nemusíme opisovať, aké asi môže byť, rozbiehať podnikanie popri starostlivosti o malé deti.

 

mamikakabatiky13

Naša výhoda – mamy mamám


Základom úspešného podnikania je dokonale poznať zákazníka a jeho potreby. Vedieť sa do neho vcítiť. My sa nemusíme snažiť vcítiť do mamičiek a ich potrieb. My matky sme. Navrhujeme oblečenie, ktoré potrebujeme a ktoré nám na trhu chýba. Dobre vieme, aká dôležitá je pre dojčiacu maminu diskrétnosť, no zároveň pohodlie pri kŕmení a podľa toho navrhujeme otvory na dojčenie našich tričiek, mikín a šiat. Dobre vieme, že každá jedna žena, či už je týždeň pred pôrodom, alebo pár týždňov po ňom - obdarená popôrodnými kilami, chce vyzerať a cítiť sa pekne. Výberu vzorov našich tričiek a obzvlášť ich strihom preto venujeme nekonečné hodiny. Ak sme s výsledným produktom spokojné my – tie najnáročnejšie testerky kvality, veríme, že s ním budú spokojné aj naše zákazníčky.

Čo ponúkame „navyše“


Myslíme si, že v mori produktov a služieb, ktoré zaplavujú dnešný konzumný svet, je z podnikateľského hľadiska dôležité ponúknuť okrem skvelého produktu aj niečo navyše. U nás je to individuálny prístup k našim zákazníčkam – ponuka úpravy oblečenia na mieru, výmena tovaru zadarmo. Pre tie, ktoré navštívia náš eshop po prvý raz máme zľavu, 5€ na nákup. Oblečenie navrhujeme čo najuniverzálnejšie, tak aby ho maminky mohli využívať čo najdlhšie. Naše kúsky sú obvykle tehotenské a zároveň dojčenské. Veríme, že naše oblečenie nemusíte odkladať ani po ukončení tehotenstva a dojčenia. Je tomu tak vďaka elastickým materiálom, ktoré vyzerajú dobre s bruškom aj bez a veľmi nenápadne umiestneným otvorom na dojčenie, ktoré nebudú pútať zbytočnú pozornosť, aj keď už dojčiť nebudete.

Veríme, že ak milujete to, čo robíte a ste vytrvalé, úspech sa jednoducho dostaviť musí. My sme vďačné, že môžeme robiť to, čo nás tak veľmi baví. Množstvo pozitívnych recenzií našich spokojných zákazníčok nás utvrdzuje v tom, že sme sa vybrali dobrým smerom.

 


Vaše Pepe a Lele