TERMO oblečenie na dojčenie - privítajte našu horúcu novinku!


Naša práca nás neskutočne baví a napĺňa. To je ten dôvod, prečo jednoducho nedokážeme stagnovať. Neustále pre vás vylepšujeme už navrhnuté - zlepšujeme strihy, vylaďujeme detaily, hľadáme nové kvalitné látky a zároveň pripravujeme úplne nové produkty. S veľkou radosťou vám predstavujeme ďalšiu našu novinku! Je ňou štýlové, pohodlné a samozrejme funkčné termo oblečenie, v ktorom môžete pohodlne a diskrétne dojčiť.

Termoprádlo na každý deň

Mnoho ľudí si termo oblečenie mylne spája len so športom. Tento kúsok oblečenia by sa však mohol stať počas zimných mesiacov súčasťou vášho outfitu pokojne aj každý deň. Zachráni vás nielen pri lyžovačke či sánkovačke, ale aj pri obyčajných prechádzkach s deťmi, či kočíkovaní.

Výsledkom našej niekoľkomesačnej práce na dokonalom termo oblečení je:


- nenápadné otvory na dojčenie so zakomponovanou gumičkou, vďaka ktorej oblečenie drží tvar
- funkčný materiál so skvelými termoregulačnými vlastnosťami a odvádzaním potu
- elastický funkčný úplet s počesanou rubovou stranou, ktorá je mimoriadne jemná
- neprehliadnuteľné, štýlové potlače so zimným motívom
- ploché švy, ktoré sa neotláčajú a nezarezávajú do tela

 

 

Prečo siahnuť po termo oblečení?

 

Termo oblečenie, termoprádlo, alebo aj funkčné oblečenie sú názvy pre spodnú vrstvu oblečenia, ktoré má za úlohu udržať nás v teple. Ďalšou dôležitou úlohou je odvádzať pot preč od tela a tak udržiavať telo v suchu. Ani pri fyzickej aktivite a spotení, nám tak nehrozí prechladnutie. Aby mohla táto spodná vrstva zodpovedne plniť svoju funkciu a zadržiavať teplo, mala by byť dostatočne priľnavá k telu. Pre zachovanie priľnavosti a zároveň ponechanie absolútneho pohodlia pre mamičku aj dieťa pri dojčení, sme sa rozhodli zakomponovať do prestrihu pod prsia nenápadnú gumičku. Veríme, totiž, že práve šikovné detaily vytvárajú dokonalosť celku.

Kamkoľvek a bez hanby


Aj vám sa to už stalo? Na lyžovačku bolo pre vás termo oblečenie jasnou voľbou. Keď ste sa však nečakane ocitli vo vnútornej kaviarničke, či reštaurácií pri zjazdovke a vyzliekli sa, zistili ste, že sa v termo oblečení necítite medzi ľudmi celkom príjemne. V našich štýlových tričkách a rolákoch nezostanete
nikdy zahanbené, práve naopak. Moderné potlače so zimnými motívmi zaujmú pozornosť a zaručene zožnú úspech, nech sa ocitnete kdekoľvek.

Všetky naše novinky nájdete TU.