Objavte svoju ženskú energiu – oblečte sa do kvetov!

Každá z nás je jedinečná. Vlasy, tvár, postava, vyjadrovanie, vystupovanie, povaha. To, aké sme vo vnútri vyjadrujeme aj navonok. Okrem našich činov, to robíme aj nevedome - spôsobom akým si češeme vlasy, svojim make-upom a oblečením, ktoré nosíme.


Obliekame sa aj podľa nášho cyklu


Aký je váš šatník? Je plný jednofarebných basic kúskov, vďaka ktorým nenápadne splyniete s davom? Alebo máte radi farby a výrazné vzory Samozrejme, v každom ženskom šatníku nájdeme vždy aj pár „výstrelkov“, ktoré majiteľka vyťahuje len z času na čas. Rozhodnutie, po ktorom kúsku oblečenia žena ráno siahne, závisí od vonkajších faktorov, akými sú napríklad počasie, ale aj od aktuálnej nálady a dokonca aj ženského cyklu.

 

2 (5)  3 (4)

Na obrázku: Tričko na dojčenie Field Flowers

Možno to nerobíte vedome, ale je pravdepodobné, že v období pred menštruáciou, kedy v mozgu klesá hladina serotonínu a vy sa jednoducho necítite „v pohode“ siahate po nenápadných farbách a oversize strihoch. Naopak, v dynamickej fáze cyklu, ktorá prichádza hneď po tej menštruačnej sa cítite sebavedomo a to vidno aj na voľbe vášho oblečenia.

 

Na obrázku: Tričko na dojčenie Meadow

 

Kvety vám pristanú vždy


Pozrite sa na obrázok vyššie. Ako na vás pôsobí? Asi sa zhodneme, že kvetové vzory k ženám jednoducho patria. Vyjadrujú to najkrajšie z nás - našu krásu, nežnosť, romantickú dušu. Akokoľvek sa v dnešnej dobe v určitých oblastiach chceme, alebo musíme vyrovnať mužom, stále to budeme my - bytosti s mimoriadnou empatiou, schopné tej najčistejšej materinskej lásky a nehy. Či už žena zastáva vedúcu pozíciu, kde si musí „strážiť tvár“, alebo sa venuje bojovým umeniam, či jazdí na kamióne, nikdy nestratí svoju vnútornú ženskú energiu.


Každá žena je krásna a nemala by sa hanbiť svoju krásu a ženskosť ukázať a podčiarknuť. Bez ohľadu na konfekčnú veľkosť, typ osobnosti, či záujmy – do vášho šatníka by rozhodne mali patriť aj sukne, šaty, kvety a žiarivé farby.

Na obrázku: Šaty na dojčenie Mentol Flowers