Tieto univerzálne jarné kúsky budete milovať

Konečne je to tu! Prvý jarný deň je za nami a oficiálne sa preklápame do slnečnejšej časti roka. Prinášame vám tipy na pohodlné jarné oversize šaty, ktoré sa s istotou stanú vašimi obľúbenými jarnými kúskami. Výborne sa kombinujú s pančuchami, silónkami, alebo legínami. Doplnené vysokými čižmami alebo elegantnými topánkami sa skvele hodia aj na oslavu, do kina, alebo kamkoľvek do spoločnosti. Všetky tieto šaty ľahko „ukryjú“ aj tehotenské bruško.

 

Šaty na dojčenie Magnetic Marsala

Pod pojmom oversize si možno predstavíte neforemný, veľký kúsok, ktorý zrejme nebude lichotiť vašej postave. Pri našich kúskoch sa toho však báť nemusíte. Šaty na dojčenie Magnetic Marsala sú voľné a mimoriadne pohodlné, ich strih zúžený pod prsiami – v oblasti drieku, však stále myslí na ženské krivky. Šaty sú vhodné aj pre tehotné budúce mamičky. Naskladanie látky v zadnej chrbtovej časti pôsobí elegantne a dodáva šatoch ten správny šmrnc.

 

Dojčenie

Však by ste si ani nevšimli, že sú na šatách otvory na dojčenie? Nenápadné, ale veľmi praktické otvory na dojčenie sa spájajú skrytými magnetmi.

 

Šaty Magnetic Marsala kúpite TU.

 

Šaty na dojčenie Magnetic Forest

Štýlové oversize šaty na dojčenie Magnetic Forest sú našou limitovanou edíciou. Materiál je opäť pohodlná teplákovina, v zložení 95% bavlna a 5% elastan. Vďaka jedinečnej potlači s motívom lesa sa stanú neprehliadnuteľným kúskom vášho šatníka. V zadnej časti sú predĺžené a doplnené efektným protizáhybom. Šaty majú po bokoch 2 skryté vrecká.

 

Dojčenie

Dojčenie v týchto šatách je jednoduché a praktické, vďaka otvorom, ktoré sa spájajú skrytými magnetmi.

 


Šaty Magnetic Forest kúpite TU.

 

Šaty na dojčenie Terracotta

 

Rolákové šaty z príjemnej teplákoviny vás zahrejú aj zime, výborne sa však hodia aj na aktuálnu jar, alebo jeseň. Vďaka pohodlnému, voľnému strihu sa do šiat zmestí aj tehotenské bruško, ktoré z vnútornej strany šiat príjemne zahreje mäkkučký, teplý mikrofleece. Šaty máme k dispozícií v rôznych farebných prevedeniach.

Dojčenie:

Zips na šatách sa zipsuje zdola hore po šikmých líniách. Otvor si tak veľmi jednoducho viete prispôsobovať podľa potreby.

 


Šaty na dojčenie Terracotta kúpite TU.