Získajte u nás zľavu na svoj nákup

Patríte medzi žienky, ktoré chodia pravidelne nakúkať na náš eshop, obdivujú naše kúsky, ale ešte stále váhajú? Využite našu zľavu.

 

Pre tie, čo stále váhajú...

 

Vieme a chápeme, že si v týchto časoch akýkoľvek nákup dvakrát rozmyslíte. Zároveň však sme zástancami názoru, že je rozumnejšie kúpiť si jeden kvalitný kus oblečenia, ktorý vám vydrží roky, ako štyri rôzne nekvalitné, lacné kúsky, na pár použití. Pri výrobe nášho oblečenia na dojčenie kladieme dôraz na dokonale prepracované strihy, možnosť pohodlného dojčenia, kvalitné certifikované materiály a šitie v lokálnych, slovenských dielňach.  Kvalitná výroba je nákladná, no napriek tomu sa snažíme priblížiť všetkým našim potenciálnym zákazníkom, ako len vieme.

Na obrázku: Funkčné tričko na dojčenie Horolezci

 

Pre tie, čo stále nad svojim prvým nákupom u nás váhajú, máme možnosť využitia 5€ zľavy pri nákupe už nad 30€. Stačí sa prihlásiť na odber nášho newslettra a zľava je vaša. Na hlavnej strane nášho webu nájdete vyskakovacie okienko „Získajte zľavu 5€“. Stačí naň jednoducho kliknúť a nechať sa viesť pokynmi.

 

 Vyzdvihli ste si už svoju prvú zľavu?

 

Ak už náš newsletter odoberáte, nezabudnite emaily od nás aj pravidelne otvárať. Aj tam vás totiž informujeme o našich novinkách a posielame vám špeciálne zľavové kódy. Naposledy to bol valentínsky zľavový kód 14% na celý nákup. O akciách, novinkách a zľavách vás informujeme aj prostredníctvom našich sociálnych sieti. Určite nás sledujte aj na našom Facebooku a Instagrame a nič vám neujde.